4ο Bike Festival – Ένα φεστιβάλ γεμάτο EasyBike

Home / Bike Sharing News / 4ο Bike Festival – Ένα φεστιβάλ γεμάτο EasyBike

4ο Bike Festival – Ένα φεστιβάλ γεμάτο EasyBike

4ο Bike Festival

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου το 4ο Athens Bike Festival που διοργανώθηκε για άλλη μια φορά στο Γκάζι στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι του ποδηλατικού χώρου ενώ το σύστημα EasyBike έδωσε και πάλι δυναμικό παρόν με την παρουσία του. Στον χώρο της BrainBox παρουσιάσθηκε ζωντανά το κορυφαίο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων ενώ επιδείχθηκαν ποδήλατα ειδικής κατασκευής προσαρμοσμένα σε διαφορετικές ανάγκες πόλεων που επθυμούν να εντάξουν ένα σύστημα bikesharing στην περιοχή τους.

Μάλιστα στο festival φιλοξενήθηκαν ποδήλατα που ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση από τις σημαντικότερες πόλεις που λειτουργούν συστήματα κοινοχρήστων ποδηλάτων όπως η Θεσσαλονίκη, η Καρδίτσα, η Καβάλα, η Κομοτηνή, το Διδυμότειχο, η Ναύπακτος, κλπ

Παράλληλα στον χώρο δίπλα στο αμφιθέατρο 9.84 του Δήμου Αθηναίων στήθηκε προς επίδειξη ένα σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων που αιχμαλώτισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Στην κεντρική είσοδο της εκδήλωσης αλλά και στο εσωτερικό της έκθεσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ποδήλατο του με ασφάλεια σε μια από τις ηλεκτρονικές θέσεις Parking ποδηλάτων, τεχνολογία που έχει αναπτύξει το σύστημα EasyBike και παρείχε στους επισκέπτες της έκθεσης ο όμιλος OTE COSMOTE.

Τέλος σημαντικές σκέψεις και απόψεις ακούστηκαν στην πετυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε κατά την διάρκεια του festival στο αμφιθέατρο 9.84 και συμμετείχαν αξιόλογοι ομιλητές όπως ο Καθηγητής Θάνος Βλαστός μέλος της ΜΚΟ πόλεις για ποδήλατο, ο Σπύρος Παπαγεωργίου εκδότης του περιοδικού MBIKE, ο Χάρης Τσαγγαρίδης Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου Αγκαντζιάς στην Λευκωσία της Κύπρου, ο Βασίλης Βαβάκος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων για θέματα ποδηλάτου και ο Δημήτρης Αλεξίου εμπορικός Δ/ντης της εταιρίας IDEAL.

Με όλα τα παραπάνω, έκλεισε πολύ όμορφα άλλο ένα Athens Bike Festival με το σύστημα δημοσίων ποδηλάτων EasyBike να δίνει το παρόν σε όλους του τόνους προωθώντας την ιδέα της βιώσιμης κινητικότητας στην σύγχρονη πόλη.

Recent Posts

Leave a Comment

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search