Βραβεύσεις

Home / Βραβεύσεις

Βραβεύσεις και διεθνής αναγνώριση

Το πρώτο Ελληνικό σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων EasyBike που αναπτύχθηκε και εγκαταστάθηκε με επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο, έχει γνωρίσει βραβεύσεις και αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την διεθνή αναγνώριση του συστήματος μίσθωσης ποδηλάτων EasyBike, όπως και τις βραβεύσεις του.

Η Endeavor είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιλέγει και στηρίζει τους πιο υποσχόμενους επιχειρη- ματίες ανά τον κόσμο με τη βοήθεια των κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών και επενδυτών παγκοσμίως. Από το 2014 η Brainbox και το EasyBike έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της Endeavor Ελλάδας.

http://endeavor.org.gr

Τα Transport & Logistics Awards έχουν σαν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν όλες τις καλές πρακτικές, τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και έργα στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Μεταφορών και των Συγκοινωνιών. H BrainBox και το EasyBike έχουν λάβει την βράβευση το 2014.

http://www.tlawards.gr/

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) συνδιοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης την “Εβδομάδα Έξυπνης Κινητικότητας Θεσ/νίκης”. Η Brainbox με το EasyBike έχει βραβευθεί στην αντίστοιχη εβδομάδα έξυπνης κινητικότητας το 2014.

http://www.itsweek.gr

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search