Ηλεκτρικά ποδήλατα

Home / Ηλεκτρικά ποδήλατα

Ηλεκτρικά ποδήλατα eBikeShare

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα eBikeShare πρόκειται για ηλεκτρικά ποδήλατα με ειδικό σχεδιασμό διαφορετικό από ποδήλατα του εμπορίου εξειδικευμένα για χρήση εντός πόλης με χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ανθεκτικά σε φθορές, σε δύσκολη χρήση και σε βανδαλισμούς. Διαθέτουν εσωτερικό ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος για το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του ποδηλάτου, η οποία διαδικασία γίνεται με αποκλειστική χρήση ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα. Διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα GPS/GPRS για να δίνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την θέση τους, την κίνηση τους και την στάθμευσή τους. Διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με δυνατότητα 700 επαναφορτίσεων με μέγιστη αυτονομία που φτάνει τα 100 Km. Τα ποδήλατα διαθέτουν επίσης οθόνη πληροφόρησης όπου αναγράφεται σε πραγματικό χρόνο η ισχύς της μπαταρίας που απομένει καθώς και η υπολειπόμενη απόσταση ποδηλασίας που μπορεί να διανύσει ο χρήστης. Η μέγιστη ταχύτητα υποβοήθησης του ποδηλάτου δεν ξεπερνάει τα 25km/h, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία).

 

Ηλεκτρικά ποδήλατα Bikeazy

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα Bikeazy δίνουν την ευχέρεια σε χρήστες να παραλάβουν και να χρησιμοποιήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αποκλειστικά με τη χρήση ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, επιστρέφοντας το σε μια από τις διαθέσιμες ζώνες στάθμευσης που έχουν οριστεί μέσω του λογισμικού ελέγχου. Διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα GPS/GPRS για να δίνουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την θέση τους, την κίνηση τους και την στάθμευσή τους. Οι τροχοί των ποδηλάτων διαθέτουν ζάντες ειδικής κατασκευής από αλουμίνιο για βαριά χρήση, καθώς και ελαστικά ιδανικά για χρήση σε άσφαλτο, κατασκευασμένα από υλικό που δεν χρειάζεται φούσκωμα. Διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με αυτονομία τουλάχιστον 80km. Η μέγιστη ταχύτητα υποβοήθησης του ποδηλάτου δεν ξεπερνάει τα 25km/h, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία).

 

Ηλεκτρικά ποδήλατα για ΑΜΕΑ

Τα ηλεκτικά ποδήλατα για ΑμεΑ επιτρέπουν την μεταφορά ενός χρήστη με κινητικές δυσκολίες που χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο με τον συνοδό του. Η ειδική κατασκευή παρέχει δύο θέσεις, μια θέση για τον χρήστη με κινητικές δυσκολίες με το αναπηρικό του αμαξίδιο και μια θέση για τον συνοδό του ο οποίος και θα ποδηλατεί. Οι τροχοί διαθέτουν ειδική κλίση για την συγκεκριμένη χρήση ώστε να παρέχουν αυξημένη άνεση και οδηγική ευστάθεια. Οι τροχοί του ποδηλάτου είναι 20’’ με ενισχυμένα κέντρα και ελαστικά, τα φρένα είναι τύπου VBrakes (πίσω & εμπρός), ενώ διαθέτει υδραυλικά δισκόφρενα και φρένο στάθμευσης. Δίνεται επίσης η δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτρονικής κλειδαριάς GPS/GPRS, προκειμένου το ποδήλατο ΑΜΕΑ να μετατραπεί σε ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.

 

Ηλεκτρικά ποδήλατα μεταφοράς φορτίου (cargo bikes)

Τα ηλεκτρικά ποδήλατά μεταφοράς φορτίου αποτελούν ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα μεταφοράς φορτίου σε δύο τροχούς. O αποθηκευτικός χώρος όπου τοποθετείται το φορτίο βρίσκεται ανάμεσα στους δύο τροχούς μπροστά από τον αναβάτη. Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στη μεσαία τριβή προσφέροντας αυτονομία αναλόγως τη χρήση από 45 έως 105km. Το ποδήλατα διαθέτει 6 ταχύτητες Shimano καθώς και υδραυλικά δισκόφρενα. Δίνεται επίσης η δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτρονικής κλειδαριάς GPS/GPRS, προκειμένου το ηλεκτρικό ποδήλατο μεταφοράς φορτίου να μετατραπεί σε ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search