Συνεργασία μεταξύ EasyBike και Metrobike

Home / Bike Sharing News / Συνεργασία μεταξύ EasyBike και Metrobike

Συνεργασία μεταξύ EasyBike και Metrobike

Metrobike

Metrobike: Συνεργασία EasyBike

Σε αποκλειστική συνεργασία για την παροχή συμβουλευτικών και τεχνικών υπηρεσιών κατάρτισης προτάσεων και σχεδίων υλοποίησης συστημάτων κοινοχρήστων ποδηλάτων (bike sharing systems) προχώρησαν οι εταιρίες Brainbox Technology και MetroBike LLC. Η συνεργασία προβλέπει την από κοινού δράση στην ανάπτυξη προτάσεων και λύσεων εφαρμογής συστημάτων δημοσίων ποδηλάτων σε Δήμους και φορείς του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Η εταιρία MetroBike LLC είναι διεθνώς αναγνωρισμένος σύμβουλος συστημάτων μίσθωσης ποδηλάτων και η πρώτη εταιρία στον τομέα δραστηριοποίησης της στην Βόρεια Αμερική. Η Metrobike συμμετείχε στην δημιουργία του πρώτου συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Βόρεια Αμερική, του SmartBike D.C.και στον σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση του μεγαλύτερου συστήματος του Capital Bikeshare.
Η MetroBike ιδρύθηκε το 2004 από τον Paul De Maio και σήμερα διαθέτει μια μεγάλη λίστα πελατών που περιλαμβάνει τοπικές κυβερνήσεις, κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και Πανεπιστήμια στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Η MetroBike λειτουργεί ως ουδέτερος σύμβουλος στην αξιολόγηση συστημάτων μίσθωσης ποδηλάτων και βοηθά τους πελάτες της να επιλέξουν το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.

Recent Posts

Leave a Comment

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search