Mobile Apps

Home / Mobile Apps

Mobile Apps που προάγουν την πράσινη μετακίνηση και το ποδήλατο γενικότερα όπως η εφαρμογή Bike Your City με σκοπό την αύξηση της χρήσης ποδηλάτου στην πόλη

BIKE YOUR CITY

mobile app για την βιώσιμη μετακίνηση με ποδήλατο

Η εφαρμογή «Bike your city» είναι ένα mobile app για την βιώσιμη μετακίνηση με ποδήλατο. Η δημιουργία της εφαρμογής «Bike your city» πηγάζει από την ιδέα ότι «Ποδήλατο στην πόλη» σημαίνει καθημερινή κάλυψη μικρών αποστάσεων (από 1 έως 5 χιλιόμετρα) από πολλούς, με δεδομένο πως το περίπου 80% των καθημερινών μετακινήσεων στις σύγχρονες πόλεις αφορά αποστάσεις μικρότερες των 5 χιλιομέτρων.

Σκοπός της εφαρμογής είναι να αναδειχθεί η σημασία του «όλοι να κάνουμε από λίγα χιλιόμετρα, συμβάλλοντας σε έναν κοινό σκοπό».

Πρώτος στόχος της εφαρμογής είναι να αυξήσει τη χρήση ποδηλάτου στην πόλη από απλούς καθημερινούς χρήστες, δίνοντας ταυτόχρονα κίνητρο και στους έμπειρους ποδηλάτες να αυξήσουν τα χιλιόμετρα που πραγματοποιούν προκειμένου να συμβάλλουν σε ένα κοινό στόχο.

Δεύτερος στόχος είναι να δημιουργήσει μια «κοινότητα» πολιτών οι οποίοι κατανοούν ότι η βελτίωση της καθημερινότητας δεν είναι μόνο υπόθεση των αρχών, αλλά και της δράσης των ίδιων των πολιτών. Με μικρή, συλλογική προσπάθεια, μπορούμε να έχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του ποδηλάτου.

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search