Ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος bikesharing στην Λευκωσία

Home / Bike Sharing News / Ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος bikesharing στην Λευκωσία

Ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος bikesharing στην Λευκωσία

Λευκωσία: Ολοκληρώνονται οι εργασίες εγκατάστασης του συστήματος

Πυρετώδεις εργασίες γίνονται στην πρωτεύουσα της Κύπρου Λευκωσία για την εγκατάσταση του πρώτου συστήματος δημοσίων ποδηλάτων στην μεγαλόνησο.

Λευκωσία

Το σύστημα bikesharing που θα εγκατασταθεί στην Λευκωσία στηρίζεται στην τεχνολογία EasyBike και αποτελεί το μεγαλύτερο έργο κοινόχρηστων ποδηλάτων που έχει γίνει έως σήμερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για ένα σύστημα που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 ποδήλατα κατανεμημένα σε 27 σταθμούς που καλύπτουν την Μείζονα Λευκωσία.  Μάλιστα αποτελεί και ένα πρωτοποριακό έργο σε ολόκληρη της Ευρώπη καθώς το σύνολο των σταθμών θα είναι μόνιμα συνδεδεμένα με κατάλληλο τραπεζικό οργανισμό ώστε να αποδέχονται εγγραφή και χρέωση των χρηστών σε πραγματικό χρόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Λευκωσία

Ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα των μεγαλυτέρων πόλεων του εξωτερικού οι Δήμοι : Αγλαντζιά, Στρόβολος, Λευκωσία, Δάλι, Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη και Λατσιά προχώρησαν στην απόφαση για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου, συστήνοντας μάλιστα και σχετική διαδημοτική επιχείρηση η οποία θα έχει υπό την ευθύνη της την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος και την βιωσιμότητα του.  Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του συστήματος αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Λευκωσία

H BRAINBOX Πληροφορική βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα έργο επίδειξης και προπομπό εγκατάστασης και άλλων αντιστοίχων συστημάτων σε Κύπρο και Ελλάδα.

Recent Posts

Leave a Comment

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search