Ποδήλατο εν δράσει – Εγκαίνια στο σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων EasyBike στην Λευκωσία

Home / Bike Sharing News / Ποδήλατο εν δράσει – Εγκαίνια στο σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων EasyBike στην Λευκωσία

Ποδήλατο εν δράσει – Εγκαίνια στο σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων EasyBike στην Λευκωσία

ποδήλατο εν δράσει – Το EasyBike εγκαινιάζεται στην Λευκωσία.

Η Λευκωσία αποτελεί την πιο πρόσφατη περίπτωση επιλογής του συστήματος EasyBike για την υλοποίηση του έργου αυτόματης ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων της πόλης. Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση ξεκίνησε το καλοκαίρι η εγκατάσταση του συστήματος που ονομάζεται “ποδήλατο εν Δράσει” και αποτελείται από 27 σταθμούς μίσθωσης ποδηλάτων που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας και θα φιλοξενήσουν 330 ποδήλατα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο bikesharing που έχει γίνει στην νοτιοανατολική Ευρώπη και από τα πιο προηγμένα ανάλογα τεχνικά έργα καθώς εκτός από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το σύνολο των σταθμών μίσθωσης έχουν την δυνατότητα αποδοχής πιστωτικής κάρτας.
Το σύστημα που χρησιμοποιείται στην εγκατάσταση είναι το EasyBike ενώ πάροχος του συστήματος μίσθωσης ποδηλάτων και της χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας είναι η BrainBox Technology.

Τα εγκαίνια του συστήματος θα τελεσθούν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου από τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου κύριο Ευθύμιο Φλουρέντζο στον σταθμό μίσθωσης της Λεωφόρου Κυρήνειας.

 

Πρόσκληση

Απο τίς 26 Οκτωβρίου, η ευρύτερη περιοχή της Λευκωσίας κάνει…στρφοή προς έναν πιο υγειινό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής.

Η Διαδημοτική Εταιρία Ποδηλάτων Λευκωσίας ξεκινά το πρόγραμμα διάθεσης ποδηλάτων, με σταθμούς σε διάφορα σημεία της μείζονος Λευκωσίας.

Μάθετε τα πάντα για το πρόγραμμα αυτό που φιλοδοξεί να αλλάξει την πόλη μας, αλλά και τις συνήθειες μας προς το καλύτερο, στην επίσημη παρουσίαση τύπου.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο αξιότιμος Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Ευθύμιος Φλουρέντζος.

ημερομηνία: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ώρα: 16.00

χώρος: Σταθμός Ποδηλάτων, Λεωφ. Κυρηνείας, Αγλαντζιά

 

ποδήλατο εν δράσει πρόσκληση

Recommended Posts

Leave a Comment

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search