Το σύστημα EasyBike στο 3ο Athens Bike Festival

Home / Bike Sharing News / Το σύστημα EasyBike στο 3ο Athens Bike Festival

Το σύστημα EasyBike στο 3ο Athens Bike Festival

Athens3o Athens Bike Festival

Η BRAINBOX TECHNOLOGY συμμετέχει στο Athens Bike Festival 2012, την μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου που άνοιξε τις πύλες της στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Το 3ο Αthens Bike Festival άνοιξε στις 14 Σεπτεμβρίου τις πύλες του και υποδέχεται όλους τους φίλους του ποδηλάτου με χαρά καλωσορίζοντας ιδιαίτερα όσους βλέπουν την υπόθεση ποδήλατο με άλλο μάτι…

Στα πλαίσια της έκθεσης, η BrainBox θα παρουσιάσει τα νέα μοντέλα του συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων EasyBike που περιλαμβάνουν συστήματα ασφάλισης των ποδηλάτων, αυτόματα τερματικά για αποδοχή πιστωτικών καρτών για μίσθωση ποδηλάτων, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, λειτουργία με SMS και με κάρτες RF-ID.

Το Bike Festival οργανώνεται από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) – της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδηλάτου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε τα συστήματα μίσθωσης ποδηλάτων και τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα μας, στον ειδικό χώρο ακριβώς μπροστά από τον χώρο εκδηλώσεων του φεστιβάλ.

Recommended Posts

Leave a Comment

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search