Εγκατάσταση

Home / Εγκατάσταση

Σημαντική παράμετρος επιτυχίας του συστήματος, αποτελεί η ορθή εγκατάσταση. Η Brainbox Technology είναι η μόνη Ελληνική εταιρία που έχει αναπτύξει και εγκαταστήσει πάνω από 25 συστήματα μίσθωσης ποδηλάτων στην Ελλάδα και Κύπρο και διαθέτει ένα δίκτυο άνω των 2000 ποδηλάτων και των 60 σταθμών μίσθωσης.

IMG_2464

Η επιλογή των σημείων εγκατάστασης είναι μια σημαντική απόφαση που επηρεάζει την λειτουργία του συστήματος καθοριστικά. Η Brainbox με βάση τα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής εγκατάστασης, προβαίνει σε μελέτη λειτουργικότητας και αναμενόμενης κίνησης των σταθμών και του συστήματος προκειμένου να επιλεχθούν με προσοχή τα σημεία τοποθέτησης των σταθμών στάθμευσης των ποδηλάτων. Επίσης, πολύ σημαντικός είναι ο συνδυασμός του συστήματος EasyBike με τα υπόλοιπα διαθέσιμα μέσα μετακίνησης ώστε να υπάρχει συμπληρωματικότητα και συνολική διευκόλυνση. Η εταιρία μας διατηρεί σταθερές συνεργασίες με συγκοινωνιολόγους – ειδικούς σε θέματα κυκλοφορίας – μετακίνησης ώστε να προτείνει τις βέλτιστες λύσεις στην κάθε περίπτωση.

easybike van

Περαιτέρω δε, η Brainbox Technology και το σύστημα EasyBike έχουν αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με το πλέον εξειδικευμένο γραφείο σε συστήματα μίσθωσης ποδηλάτων στον κόσμο, την εταιρία MetroBike LLC.

IMG_2631

Η εγκατάσταση σταθμών και βάσεων στάθμευσης πραγματοποιείται από εξειδικευμένο συνεργείο που πραγματοποιεί τις εργασίες με την λιγότερη δυνατή όχληση στον περιβάλλοντα χώρο. Τα ποδήλατα ρυθμίζονται κατάλληλα από τεχνικούς ποδηλάτων με εμπειρία και παραδίδονται έτοιμα για λειτουργία. Η παραμετροποίηση και διασύνδεση των ηλεκτρονικών τμημάτων και του λογισμικού πραγματοποιείται από εξειδικευμένους μηχανικούς. Το σύστημα παραδίδεται πλήρως λειτουργικό.

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search