Το σύστημα EasyBike

Home / Το σύστημα EasyBike

Το σύστημα Easybike ™ είναι ένα σύγχρονο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων τελευταίας γενιάς. Επιτρέπει την πρόσβαση σε κοινόχρηστα ποδήλατα με αυτοματοποιημένο τρόπο και υπολογίζει τον πραγματικό χρόνο χρήσης των ποδηλάτων και την χρέωση που αντιστοιχεί. Το σύστημα μπορεί να εξυπηρετήσει χρήστες οι οποίοι διαθέτουν ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνουν ποδήλατα (σύστημα με docks) αλλά και χρήστες όπου με την χρήση ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ποδήλατα (σύστημα dockless/freefloat).

To σύστημα EasyBike

Προκειμένου να ενσωματώνεται αρμονικά σε περιοχές με διαφορετικές ανάγκες εξυπηρέτησης, τo σύστημα δημοσίων κοινόχρηστων ποδηλάτων EasyBike διατίθεται σε διαφορετικές εκδόσεις διαθέτοντας εξειδικευμένα χαρακτηριστικά για την κάθε περιοχή εγκατάστασης. Το σύστημα EasyBike διαθέτει στοιχεία και τεχνολογίες αιχμής. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά που το καθιστούν απλό και εύκολο στην χρήση ενώ παράλληλα διατηρεί υψηλά standard ασφαλείας και προστασίας των ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών. Για την εγκατάσταση σε κάθε περιοχή, το σύστημα EasyBike διαμορφώνεται τόσο ως προς τα χαρακτηριστικά των ποδηλάτων EasyBike όσο και προς το μέγεθος του κάθε σταθμού μίσθωσης ποδηλάτων.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συνολική παροχή της λύσης ξεκινώντας από τον σχεδιασμό και την συμβουλευτική γύρω από τα κοινόχρηστα ποδήλατα, την μελέτη βιωσιμότητας, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για ένταξη σε προγράμματα αστικής ανάπτυξης, την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος καθώς και την παροχή ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search