Ανακατανομη

Home / Ανακατανομη

Για την ορθή λειτουργία του συστήματος είναι απαραίτητη η ανακατανομή ποδηλάτων κατά την διάρκεια της ημέρας ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συμφόρησης σε κάποιους σταθμούς και έλλειψης ποδηλάτων σε κάποιους άλλους καθώς συνήθως ακολουθείται συγκεκριμένη ροή κίνησης σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Για την επίλυση του ζητήματος ακολουθείται σχέδιο ανακατανομής των ποδηλάτων κατά την διάρκεια της ημέρας προκειμένου να είναι ομαλή η λειτουργία του συστήματος. Η ανακατανομή γίνεται με ειδικό μέσο που κινείται εντός πόλης και μαζεύει ποδήλατα από ορισμένα σημεία και τα τοποθετεί σε άλλα όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποδήλατα. Οι ειδοποιήσεις για έλλειψη αλλά και υπερκάλυψη ποδηλάτων έρχονται αυτόματα από το σύστημα.

Η BRAINBOX διαθέτει ειδικό λογισμικό που εγκαθίσταται σε κινητό τηλέφωνο το οποίο επικοινωνεί με το σύστημα EasyBike και ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την εύρυθμη λειτουργία των σταθμών και την χωρητικότητα του κάθε σταθμού. Σε περίπτωση βλάβης ή υπέρβασης του αριθμού των ποδηλάτων σε κάποιο σταθμό, το προσωπικό συντήρησης με την χρήση του λογισμικού ενημερώνεται και επεμβαίνει άμεσα αποκαθιστώντας βλάβες και ανακατανέμοντας τα ποδήλατα αναλόγως.

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search