Πως λειτουργεί το EasyBike

Home / Πως λειτουργεί το EasyBike

Οδηγίες για το πως λειτουργεί το ΕαsyBike, το σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων τελευταίας γενιάς, κατά την παραλαβή και την επιστροφή ενός ποδηλάτου.

Για την παραλαβή και την επιστροφή του ποδηλάτου απαιτούνται 3 απλά βήματα :

Βήμα 1
Ο πολίτης πηγαίνει στον σταθμό ενοικίασης και κάνοντας χρήση της ηλεκτρονικής κάρτας (συνδρομητές)  ή της πιστωτικής του κάρτας απελευθερώνει ένα ποδήλατο. Το κάθε ποδήλατο έχει έναν διακριτό μοναδικό αριθμό. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης απασφαλίζει το συγκεκριμένο ποδήλατο που αντιστοιχίζεται μέσω του συστήματος μοναδικά στον χρήστη και ξεκινά την διαδρομή του.

Βήμα 2
Κατά την διαδρομή, εφόσον απαιτείται, το ποδήλατο μπορεί να κλειδώνει βραχυπρόθεσμα, για κάποια δουλειά, κλπ πριν την επιστροφή του σε κάποιο σταθμό.

Βήμα 3
Το ποδήλατο μπορεί να επιστραφεί σε οποιονδήποτε σταθμό. Ο κάτοχος απλά τοποθετεί το ποδήλατο στην ειδική βάση στάθμευσης όπου και ασφαλίζει. Αναγνωρίζεται από το σύστημα η ταυτότητα του ποδηλάτου  που επιστρέφεται και παραλαμβάνεται και υπολογίζεται σε πραγματικό χρόνο η διάρκεια ενοικίασης. Το σύστημα πραγματοποιεί αυτόματα την αντίστοιχη χρέωση οπότε είτε αφαιρείται αυτόματα το αντίστοιχο ποσό από την ηλεκτρονική κάρτα είτε σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται η σχετική χρέωση.

Πως λειτουργεί το EasyBike

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search