Ποιους εξυπηρετεί

Home / Ποιους εξυπηρετεί

Το σύστημα EasyBike τους εξυπηρετεί όλους! Απευθύνεται σε όλους αυτούς που μετακινούνται συχνά ή και λιγότερο συχνά και αναζητούν έναν εναλλακτικό υγιεινό και οικονομικό τρόπο μετακίνησης χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν στην κατοχή τους ένα ποδήλατο.Με το σύστημα EasyBike μπορούν να κινηθούν και οι μόνιμοι κάτοικοι μιας περιοχής και οι επισκέπτες είτε με την έκδοση ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας (συνδρομητές) είτε με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας (περιστασιακοί χρήστες) Οι μόνιμοι κάτοικοι ή οι τακτικοί επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν ως χρήστες παραλαμβάνοντας την ειδική ηλεκτρονική κάρτα που τους δίνει πρόσβαση στο σύστημα ενώ οι περιστασιακοί χρήστες ή οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν ειδικό κωδικό πρόσβασης στο σύστημα με την χρήση της πιστωτικής τους κάρτας. Η χρήση της κάρτας τους μπορεί να γίνει στους σταθμούς μίσθωσης, μέσω κινητού τηλεφώνου ή και μέσω Internet.

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ
Οι συνδρομητές χρησιμοποιούν ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνουν και να επιστρέφουν ποδήλατα στα σημεία στάθμευσης. Η ηλεκτρονική κάρτα ποδηλάτων «περιέχει» άυλο χρόνο χρήσης του συστήματος ανάλογα με τον τρόπο χρέωσης που έχει ορισθεί.

Με την επιτυχή εγγραφή στο σύστημα, ο συνδρομητής παραλαμβάνει ένα ποδήλατο από τους σταθμούς ενοικίασης απλά πλησιάζοντας την ηλεκτρονική κάρτα σε αυτό. Στην συνέχεια χρησιμοποιεί το ποδήλατο για όσο χρόνο επιθυμεί και το επιστρέφει σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς. Ο χρόνος χρήσης υπολογίζεται αυτόματα και αφαιρείται το αντίστοιχο ποσό από την κάρτα.
Όταν τελειώνει το διαθέσιμο ποσό που υπάρχει στην κάρτα, ο συνδρομητής μπορεί να ανανεώνει τον χρόνο του είτε μέσω Internet, είτε μέσω αυτόματου τηλεφωνικού συστήματος, είτε επισκεπτόμενος κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα σημεία προσθήκης χρόνου χρήσης. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ανανεώνει και την ετήσια συνδρομή του.

ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Οι περιστασιακοί χρήστες μπορούν είτε από το σπίτι τους μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω Internet είτε να επισκεφθούν έναν σταθμό μίσθωσης και με την χρήση της πιστωτικής τους κάρτας μέσω ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος να πιστοποιήσουν τα στοιχεία τους αγοράζοντας χρόνο χρήσης με αντίστοιχη χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας τους.
Στο τέλος της περιόδου χρήσης υπολογίζεται αυτόματα ο συνολικός χρόνος χρήσης του ποδηλάτου και πραγματοποιείται η αντίστοιχη χρέωση. Σε περίπτωση κλοπής και μη επιστροφής του ποδηλάτου σε διάστημα που θα ορίσει ο φορέας υλοποίησης (π.χ. 24 ώρες) το σύστημα χρεώνει αυτόματα την πιστωτική κάρτα με το ποσό που ορίζεται ως κόστος του ποδηλάτου.

.
.
Επικοινωνηστε μαζι μας

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

Not readable? Change text. captcha txt
.

Start typing and press Enter to search